Kişiselleştirilmiş Işın Tedavisi: Tomoterapi - Kanser Hastanesi - Medical Park

Kişiselleştirilmiş Işın Tedavisi: Tomoterapi

“Radyasyon Onkolojisi Hastalarına Mükemmelliyetçi Işın Tedavisi”

Radyasyon onkoloji hastalarının çeşitliliğine yönelik çok yönlü ve verimli “Kişiselleştirilmiş” tedaviler sunan Tomoterapi cihazı Medical Park Bahçelievler Hastanesi Onkoloji Bölümünde hizmetinizde!

Kişiselleştirilmiş Işın Tedavisi: Tomoterapi

Her hasta için hastaya özel planlamaya imkan veren Tomoterapi, her tedavi öncesi tümörün yerini saptayarak en doğru tedavi alanını oluşturur. Radyoterapi dozunun tümörü tam olarak çevrelemesi ile sağlıklı dokuların yüksek doz radyasyon almasını engelleyerek hedefe yönelik tedavi yapılmasını sağlar. Klasik Radyoterapi cihazları ile yapılması mümkün olmayan birden fazla bölgedeki tümörlerin aynı anda ışınlanmasına imkan sağlar. Örnek olarak birden fazla karaciğer veya kemik metastazı olan olgularda tedavi zamanı azalmasına olanak sağlar.

Tomoterapi ile tedavinin avantajları:

Hedefe yönelik tedavi
Daha az yan etki
Tekrar ışınlama imkanı
Zaman kazanma
Klinik Mükemmellik

Kişiselleştirilmiş Işın Tedavisi: Tomoterapi

Son derece şekillendirilmiş doz dağılımları planlamasına ve uygulamasına olanak verir. Hassas hasta konumlandırma, marj düşürme ve adaptif planlama için kusursuz günlük sistem içine entegre “Bilgisayarlı Tomografi” teknolojisi ile görüntü rehberliğini mükemmelleştirir.

Hasta Odaklılık

Her hasta için “Özelleştirilmiş” ve“Kişiselleştirilmiş” tedaviler sağlar. Daha fazla normal dokuyu koruyarak yan etkileri azaltmaya yardım eder.

Konfor

Geleneksel zaman dilimlerinde programlamayı kolaylaştırır. Geleneksel lineer hızlandırıcılarda mümkün olmayan hasta tedavilerini sağlar. Her hasta için hızlı ve esnek tedavi planlamaya olanak verir. “Kalite” ve “Güven” verimliliğini arttırır

3 Boyutlu İşlemler

Tomoterapi sistemi içinde bulundurulan gerçek 3 boyutlu Bilgisayarlı tomografi sistemi sayesinde günlük olarak alınan görüntüleri işleyerek yine “Helikal” yapısı sayesinde 3 boyutlu tedaviler sunar.