Medical Park Ankara Hastanesi Onkoloji Kliniği - Kanser Hastanesi - Medical Park

Medical Park Ankara Hastanesi Onkoloji Kliniği

Hastanemiz Medikal Onkoloji Kliniği; günümüz kanser tedavisinin gereksinimleri doğrultusunda tüm vakalar multidisipliner yaklaşım ile değerlendirilerek güncel bilgiler ışığında tedavi edilmektedir. Hastanemiz bünyesinde kurulan ferah Gündüz Tedavi Ünitemiz ve yataklı servisimiz ile tüm kemoterapi uygulamaları konusunda uzman personelimiz ile titizlikle yapılmaktadır.

Hastalarımızın tedavileri sırasında oluşabilecek tıbbi ve psikolojik destek ihtiyaçları hastanemiz bünyesindeki konusunda uzman hekim ve personelle karşılanabilmektedir.

Hastanemiz bünyesindeki Radyoloji Kliniğinde onkolojik vakarlın değerlendirmesinde kullanılan tüm radyolojik görüntüleme yöntemleri (Tomografi, MR, Ultrasonografi, Mamografi) kullanılmaktadır.

Tedavi Ekibimiz

- Medikal Onkoloji: Uz.Dr. Burçin BUDAKOĞLU
- Onkolojik Cerrahi: Prof. Dr. Koray Topgül, Doç. Dr. Nejdet Özalp, Op. Dr. Bilgehan Çağdaş Sonbahar, Op. Dr. Gül Bora
- Göğüs Cerrahisi: Uz. Dr. Hüseyin Çakmak